Think Big
 

31 aug '14 BIGGG Smallbands Festival 3e editie

BIGGG Smallbands Festival 31 augustus samen met Rollende Keukens, Vintage Markt en Verrassend Winkel Weekend.

Op zondagmiddag 31 augustus wordt voor de derde maal een Smallbands Festival georganiseerd in de Pieterswijk. Ook dit jaar valt er weer veel muzikaal te genieten en kenmerkt de programmering zich door grote diversiteit aan muziekstijlen. Een aantal toppers zijn; het Trio Soerjadi- Kanter met de broer van Wibi Soerjadi op piano (ARS Aemula), trio Vidalita zal een aantal unieke kinderconcerten geven waarbij de luisterraars op een muzikale Wereldreis worden getrakteerd. De musical ster Margot Giselle is met haar trio Jazzy Sketches te bewonderen in de tuin van het Atelier van schilder Willem van Scheijndel. Het Duo Zortea (cello – klassiek gitaar) in het Prentenkabinet beloofd ook iets bijzonders te worden. Dit jaar is de veelzijdige blinde pianist zanger Bert Louissen ook weer van de partij. Op het Pieterskerkplein speelt o.a. the Hot Club Experiment overwegend eigen composities in een Hot Club de France besetting.
Een aantal Leidse coryfeeën mag natuurlijk ook niet ontbreken, zo kunt u luisteren naar; het trio Heemskerk, Koenen & Van Pijlen in het Prentenkabinet en de band Drie Ons Kilo Ponders van ex-Kayak drummer en enthousiaste muzikale duizendpoot Charles Schouten in het Eco Cafe Sijthoff (Doezastraat 1b). Er wordt net als vorig jaar ook deze keer weer met de “Cultcoin” gewerkt – waarbij u voor de prijs van een kopje Koffie kan genieten van de beste muziek. Hiermee steunt u culturele leven in Leiden en aangezien de concertjes maar 20 a 30 min. duren bent u er maar een minimum aan tijd aan kwijt.

Verder valt dit Smallbands Festival dit jaar samen met de Rollende Keukens (Pieterskerkplein), de Vintage Markt (Gerecht) en het Verrassende Winkel Weekend. Alle reden dus om op 31 augustus richting Pieterskerk (Leiden) te komen.

Afterparty v.a. 19.00 uur in Sijthoff Eco Café met een concert van de #FritsLandesbergenBigband

Voor meer info www.biggg.nl


  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.