Think Big
 

Bands

Acoustic Ladies

De Acoustic Ladies is een sfeervol, aantrekkelijk duo met een zeer breed repertoire. Perfect voor op de achtergrond, maar kunnen des gewenst ook dansbaar repertoire spelen.

Afrikaanse Muziek

Pasadena Productions werkt samen met een veelzijdige Afrikaanse artiest. Hij is zanger, performer en percussionist.

Amazing Sonny G.

Sonny G. treedt tegenwoordig op als solo-artiest (zang/gitaar en backingtracks), als duo (met saxofonist) en als trio (met saxofonist en percussionist). Door zijn stemgeluid, de grote sound (ook in een kleine bezetting) en zijn zeer brede repertoire is hij een veel geboekte artiest.

Bingham Boys

Dit easylistening combo werd gevormd nadat een groep enthousiaste muzikanten had deelgenomen aan het beroemde straatfestival in Avignon. Sindsdien heeft dit flexibele en makkelijk te plaatsen ensemble al menigmaal opgetreden.

Chameleon Mood

Chameleon Mood is een professioneel en zeer veelzijdig duo of trio voor receptie, dinerdansant of bedrijfsfeest. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er muziek gespeeld die het best bij het moment past en die zeer uiteen kan lopen.

Chris Koenen and the Men in Blues

Men in Blues is een van Nederlands beste blues bands. Met levende legendes als Chris Koenen en Aad van Pijlen is het puur genieten van onvervalste blues & soul. De ritmesectie is ook van een zeldzame klasse.

Crooks

Crooks. Deze fantastische “string-band” heeft een repertoire dat zich uitstrekt van Cajun en Western muziek tot Blues en Swing. Crooks heeft een ruime staat van dienst met o.a. tournees door Rusland en Japan.

Ellister van der Molen (duo, trio of quartet)

Ellister van der Molen kan gezien worden als één van de beste Jazz-trompetisten van Nederland (en Europa). Ze is een veel gevraagd freelance musicus mede omdat ze zo veel muziekstijlen beheerst. Met haar kwartet bracht ze onlangs een zeer succesvolle Cd uit - verder heeft ze een subtiel Jazz trio (in de voetsporen van Chet Baker).

Gerry Mulligan Tribute Band

Vanaf 1952 experimenteerde Gerry Mulligan met en kwartet zonder piano of gitaar. Hij was van meening dat zo'n kwartet strakker zou kunnen klinken en het solistisch meer vrijheid zou geven. De bekendste versie van het Gerry Mulligan Quartet was met trompettist Chet Baker.

Los Zand

Arie Nijgh en Leon Heijmans staan al geruime tijd bekend in de Duin- en Bollenstreek als het zingende duo ‘Arie & Leon’. Inmiddels hebben ze voor een echte bühnenaam gekozen, namelijk ‘Los Zand’. Ze hebben elkaar gevonden in de muziek. In juni 1996 begonnen Arie en Leon hun muzikale vriendschap in de band Taboo. Ze maakten een paar nummers, maar er stond geen toekomst voor Taboo in de sterren.

Roodborstjes

Deze flexibele driemans coverband, die zowel akoestisch (ook met akoestische- of contrabas) als elektrisch kan optreden. Het leveren van precies het optreden dat de opdrachtgever in gedachten heeft, is het eerste uitgangspunt voor de band. Bekende dansbare pop- en rocksongs

Salonorkest Sofa

Salon Orkest “Sofa” is zonder enige twijfel een van Nederlands beste en meest professionele salon orkesten. Het vrolijke, luchtige, licht klassieke repertoire (walsen, tango’s, marsen enz.) wordt door deze musici op virtuoze wijze vertolkt.

Tango Ensemble - Tango Rosa Rio

Tango Rosa Rio is een kwartet dat bestaat uit vier vrouwen die de prachtige muziek van Astor Piazzolla en andere Argentijnse tangocomponisten van 1900 tot nu uitvoeren. De professionele musici zoeken uitdaging in het bestuderen en uitvoeren van nieuwe en oude tangomuziek; milonga’s en walsen, arrangementen, compositieopdrachten en moderne werken. Zij spelen muziek van Astor Piazzolla, Pugliese, Troilo, Gardel, Kraaijenhof, Warman en Weill.

Trio Vidalita

De formatie Vidalita bestaat uit drie dames, die afkomstig zijn uit de klassieke muziek en hun sporen reeds ruimschoots verdient hebben.

  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.