Think Big
 

Acrobatische Acts De Raviolis Info

DUO RAVIOLI zijn superieure acrobaten & meesters in de kunst van het jongleren!
Met hun jaren lange ervaring, maken zij van elk optreden een spannende show vol komische situaties en levensgevaarlijk stuntwerk.
Al met al een aaneenschakeling van acrobatike, jongleren en rondvliegende diabolo's, u bent gewaarschuwd!

Naast optreden zijn zij ook zeer geschikt voor workshops.
Kleinere groepen kunnen ook door één van de twee Ravioli's geleid worden
Acrobatische Acts De Raviolis

Bio

DUO RAVIOLI zijn superieure acrobaten & meesters in de kunst van het jongleren!

De show:
Twee piccolo’s Ab en Koos komen op en zetten de spullen klaar voor het wereldberoemde DUO RAVIOLI, dat elk moment kan arriveren. Hierbij springen Ab en Koos bepaald niet zchtzinning om met het materiaal. Als Koos de artiesten aankondigt komt Ab er achter dat ze er nog niet zijn. Als het publiek niet van plan is nog een dagje te wachten op de show, bedenken ze een slim plan. De artiesten zijn net aangekomen en zich aan het verkleden achter het scherm. Ab en Koos zullen ze wel even gaan halen. Ze verdwijnen achter de grote koffer waar ze zich snel verkleden. De openingstune klinkt. duo ravioli kondigt zichzelf spectaculair aan en daar zijn ze dan het wereldberoemde 'DUO RAVIOLI'. De show kan beginnen. Een spetterende aaneenschakeling van acrobatiek, jongleren en rondvliegende diabolo’s met als klap op het vuurwerk de brandende fakkels die ze vanaf hun hoge éénwielerfietsen suizend over en weer gooien. Kortom: een spannende show vol komische situaties en levensgevaarlijk stuntwerk. De Show 'Duo Ravioli' is het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van jongleren, acrobatiek en het maken van shows.
De show is geschikt voor zowel straatoptredens, workshops, galashows of theater.

Dit tweetal is ook zeer bedereven in het geven van workshops.............

Referenties:
De Efteling
Rotterdams Straatfestival
Gulden Klinker, Gemeente Den Haag
MBTM, Gemeente Amsterdam
Gemeente Den Haag
Winkelvereniging Soest
e.v.a.


Sound Fragments

Foto's

Repertoire

  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.