Think Big
 

Spaanse Muziek & Dans Info

Bio

In 2002 richtte flamencogitarist Gerard Postma de groep Gerardo y su gente op. De groep bestaat naast Gerard uit zangers Inmaculada de la Huerta en Rafael Galván 'El Falu, danseressen Josien Locher en Silvia Cabeza en celliste Froydis Ihle.

In de loop van zijn lange flamencocarrière heeft Gerard Postma zich vooral toegelegd op de dansbegeleiding. Zijn grote muzikaliteit en zijn bijzondere gevoel voor melodie en compas hebben zowel Nederlandse als Spaanse dansers geïnspireerd.
Spaanse Muziek & Dans

Gerard Postma (gitaar)
Inma de la Huerta (zang)
Rafael Galván 'El Falu' (zang)
Josien Locher (dans)
Silvia Cabeza (dans)
Frĝydis Ihle (cello)

De Cordobese zangeres Inmaculada de la Huerta treedt op als soliste, maar heeft daarnaast een speciale kwaliteit voor het zingen bij dans. Zanger Rafael Galván 'El Falu' heeft een uitmuntend ritmegevoel waarmee hij de dansressen inspireert. Verrassend is het spel van celliste Frĝydis Ihle: muy flamenco.
Josien Locher heeft in bekende tablaos in Madrid en Sevilla opgetreden. Ook werkte ze met diverse groepen in Nederlandse theaters, o.a. vorig jaar met Slagwerkgroep Amsterdam. Naast Josien treedt de jonge, getalenteerde danseres Silvia Cabeza op, die in de Nederlandse flamencowereld nu al wordt gezien als fakkeldrager van de nieuwe flamencogeneratie.

Deze musici en dansers verzorgde concerten in o.a. het Concertgebouw (A'dam), Paradiso, Diligentia (Den Haag), LAK Theater (Leiden), BIM huis, Zuidplein Theater etc. en traden ook op in bv."Casa Patas" te Madrid en werkte samen met musici uit het befaamde "El Arenal" te Sevilla.

Sound Fragments

Foto's

Repertoire

  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.